Adres:

Herderstraat 2,
9240 Zele

Gegevens:

info@depikke.be
T 052 44 41 76

Openingsuren:

Maandag - vrijdag :
6.00u tot 12.00u
13.00u tot 18.00u
Zaterdag - zondag :
gesloten

Wij werven aan

Door de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar extra collega’s!

Kom jij graag ons team versterken? Bezorg ons je cv via mail: info@depikke.be.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Momenteel hebben we deze vacatures openstaan:

Je taken en verantwoordelijkheden

Als vertegenwoordiger ben jij het gezicht van ons bedrijf in de regio Antwerpen. Het is jouw grootste verantwoordelijkheid een partner te zijn voor onze klanten en hen oplossingen te bieden.

Inspelend op de behoeftes van de klant, verwachten wij dat jij onze premium merken kent en jouw kennis weet te vertalen naar de unieke voordelen die deze biedt voor de klant. Je kan je makkelijk in de schoenen van de klant plaatsen. Een ‘hands-on’ aanpak wil bij ons ook zeggen dat je handig bent en beschikt over de juiste technische achtergrond.

Je adviseert onze klanten, neemt bestellingen op en levert ook bij hen. Dankzij je natuurlijke flair & vlotte babbel zien ze je immers graag komen. Aan jou om hen van de beste service te voorzien! Je hebt een uitgebreid netwerk in de regio Antwerpen zodat jij je klantenportfolio ook verder kan ontwikkelen.

Je denkt mee aan interessante commerciële acties. Je bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda en rapporteert dagelijks aan het management van De Pikke Industrie.

Wij geven jou de vrijheid en het vertrouwen op de baan, dat ook veel verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid met zich mee brengt. In deze vrijheid verwachten wij dat jij het maximale uit jezelf en uit ons team weet te halen!

Jouw profiel

 • Minimaal een Bachelor diploma of gelijkgesteld door ervaring, en zakelijk instinct
 • Netwerk/ervaring in de bouw en industrie is voor deze vacature een plus maar geen noodzaak
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Kernwoorden: lef, competitief, leergierig, uitdaging, luisteren, doorvragen, intrinsieke nieuwsgierigheid, zelfstandig, overzicht…
 • Rijbewijs B
 • Bij voorkeur ben je woonachtig bent in de buurt van Zele, in de richting van Antwerpen, maar dit is geen must

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende voltijdse job met ruimte voor initiatief én ontwikkelingsmogelijkheden. Na een korte en intense inloopperiode geven wij jou de vrijheid en het vertrouwen. De Pikke is een stabiel familiebedrijf met aangename collega’s. Naast een bedrijfswagen (bestelwagen) met tankkaart, mag je een motiverende verloning verwachten volgens inzet en capaciteiten. Contract van onbepaalde duur. Onmiddellijke indiensttreding.

Download pdf

Je taken en verantwoordelijkheden

Als aanspreekpunt voor onze leveranciers, fabrikanten en transporteurs kan je terugvallen op een goeie technische achtergrond. Bij voorkeur heb je ervaring in een gelijkaardige functie.

De receptie wordt jouw vaste stek want alle binnenkomende goederen passeren daar via jou. Na een controle registreer je de goederen in het ERP-pakket. Je behoudt steeds het overzicht van de stockaantallen, in-, uit- en overboekingen.

Je kent de weg in ons magazijn uit je broekzak. Als magazijn medewerker binnen ons bedrijf dien je ervoor te zorgen dat het juiste product tijdig bij de juiste klant terecht komt. Je stemt daarom orderpicking en transport perfect op elkaar af en maakt het pakket klaar voor verzending.

Je volgt alle resources op in kader van uitleningen, onderhoud, keuringen, herstellingskosten. Het is vanzelfsprekend dat alle taken zorgvuldig, tijdig en efficiënt worden opgevolgd.

Jouw profiel

 • Communicatieve vaardigheden
 • Ordelijk en accuraat
 • Zelfzeker en zelfstandig werken
 • Denkt en handelt proactief, dienst overschrijdend en kostenbewust, zowel op korte als lange termijn
 • Basiskennis ERP-softwaretool en Microsoft Office
 • Goede kennis Nederlands (spreken en schrijven)
 • Flexibel naar werktijden toe
 • Rijbewijs B en/of C is een pluspunt

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende voltijdse job met ruimte voor initiatief én ontwikkelingsmogelijkheden. De Pikke is een stabiel familiebedrijf met aangename collega’s. Motiverende verloning volgens inzet en capaciteiten. Contract van onbepaalde duur. Onmiddellijke indiensttreding.

Download pdf

Je taken en verantwoordelijkheden

Een verzorgde nette winkel vinden we bij De Pikke Industrie superbelangrijk. Heb je oog en feeling voor hygiëne? Dan horen we het graag!

Als poetsman- of vrouw ben je verantwoordelijk om onze winkel spik & span te houden. Je staat samen met onze medewerkers mee in voor de positieve uitstraling van onze zaak in Zele.

Je werkt in een deeltijdse functie (1 dag/per week), voor het onderhoud van de winkel, de sociale ruimten en het sanitair besteed.

Jouw profiel

 • Een verzorgd voorkomen
 • Neemt een discrete houding aan
 • Oog voor detail
 • Stipt en correct

Wij bieden

We bieden je een vast contract voor 1 dag in de week & een heel tof gedreven team dat je op handen zal dragen! De Pikke is een stabiel familiebedrijf met aangename collega’s. Onmiddellijke indiensttreding.

Download pdf